HTML problems - theMGZR.co.uk :: MG ZR forum
Go Back   theMGZR.co.uk :: MG ZR forum > General > theMGZR.co.uk > MGZR.co.uk Site Issues
Register FAQ Calendar Mark Forums Read Advertise

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-10-2004, 19:30   #1 (permalink)
 

Posts: 1,834
Join Date: Sep 2004
iTrader: 0 (0%)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
8 Images (8)

FL@SH is on a distinguished road
HTML problems

Every now and again I always seem to get the following error when trying to access a post or thread. Any ideas?

<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" ?>
<!DOCTYPE html (View Source for full doctype...)>
- <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="ltr">
- <head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css" />
<link rel="top" href="./index.php" title="theMGZR.co.uk Forum Index" />
<link rel="search" href="./search.php" title="Search" />
<link rel="help" href="./faq.php" title="FAQ" />
<link rel="author" href="./memberlist.php" title="Memberlist" />
<link rel="prev" href="viewtopic.php?t=1795&view=previous" title="View previous topic" />
<link rel="next" href="viewtopic.php?t=1795&view=next" title="View next topic" />
<link rel="up" href="viewforum.php?f=2" title="themgzr.co.uk" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=1" title="General Discussion" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=2" title="themgzr.co.uk" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=25" title="Competitions" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=3" title="Off Topic" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=4" title="Newbies" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=5" title="Was it you?" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=6" title="Events and Motorsport" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=23" title="Discounted Products" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=27" title="Site News/Announcements" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=8" title="Event/Meet Pictures" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=9" title="Members Cars" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=10" title="Photoshopped Cars" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=11" title="Brakes and Suspension" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=12" title="Engines" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=13" title="ICE and Security" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=14" title="Interior and Styling" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=15" title="Problems and Miscellaneous" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=16" title="How To Questions and Guides" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=17" title="Parts for Sale" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=18" title="Parts Wanted" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=19" title="Cars for Sale" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=20" title="Cars Wanted" />
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=21" title="Testing" />
<title>theMGZR.co.uk :: View topic - Possible "Users browsing this forum" problem</title>
<link rel="stylesheet" href="templates/fisubsilversh/fisubsilversh.css" type="text/css" />
- <script type="text/javascript" xml:space="preserve">
FL@SH is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-10-2004, 19:32   #2 (permalink)
 steveo
Suck Me Beautiful
 
steveo's Avatar
 

Posts: 11,251
Location: Hampshire
Join Date: Sep 2004
iTrader: 2 (100%)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
steveo is on a distinguished road
Send a message via MSN to steveo
i get that too .... the xml is ****ed up .... has the wrong encoding in the first line if i remember from my web programming days
__________________


Quote:
Originally Posted by Jib 21 View Post
and people say I contribute nothing but b*llocks to this site...
steveo is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2004, 19:35   #3 (permalink)
 

Posts: 1,834
Join Date: Sep 2004
iTrader: 0 (0%)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
8 Images (8)

Threadstarter
FL@SH is on a distinguished road
At least it isnt just me :grin: Cheers m8
FL@SH is offline   Reply With Quote
 
Old 04-10-2004, 20:11   #4 (permalink)
 

Posts: 2,922
Join Date: Sep 2004
iTrader: 0 (0%)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
muldersZR is on a distinguished road
yup i get that too and the only way i can stop it doing it is to close down IE and open a new window........ thought it was just me! :aww:
muldersZR is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2004, 20:50   #5 (permalink)
Senior Member
 
Pimptastic's Avatar
 

Posts: 892
Location: Yorkshire (North)
Join Date: Jul 2005
iTrader: 0 (0%)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Pimptastic is on a distinguished road
It is a browser issue, nothing to do with the site
__________________
Life is a waste of time, time is a waste of life...so get wasted all of the time and you'll have the time of your life
Pimptastic is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2004, 20:52   #6 (permalink)
Official Member
 

Posts: 1,358
Location: Lancashire
Join Date: Sep 2004
iTrader: 1 (100%)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
The Hooded Claw is on a distinguished road
My Garage
Send a message via MSN to The Hooded Claw Send a message via Skype™ to The Hooded Claw
I used to get that alot when usin IE...since i swopped to "FireFox" no probs at all !!!!!
__________________


For EVERYTHING Mr Savik, there is a FIRST time,
The Hooded Claw is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2004, 21:02   #7 (permalink)
Guest
 
iTrader:  (%)
Quote:
Originally Posted by The Hooded Claw
I used to get that alot when usin IE...since i swopped to "FireFox" no probs at all !!!!!
netscape better 2...........ie pants
 is banned   Reply With Quote
Old 05-10-2004, 06:16   #8 (permalink)
Official Member
 
Light Sabre's Avatar
 

Posts: 7,532
Location: England
Drives: ZR R140 + Giulietta
Join Date: Sep 2004
iTrader: 5 (100%)
Thanks: 11
Thanked 21 Times in 19 Posts
8 Images (8)

Light Sabre is an unknown quantity at this point
My Garage
Never had that and I use explorer all the time?
__________________
Light Sabre is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2004, 08:29   #9 (permalink)
 

Posts: 1,144
Join Date: Sep 2004
iTrader: 0 (0%)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Jacqui_UK is on a distinguished road
I never get this problem and I use firefox!
Jacqui_UK is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2004, 16:22   #10 (permalink)
 

Posts: 1,049
Join Date: Sep 2004
iTrader: 0 (0%)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
gary160 is on a distinguished road
i get this problem on "avant browser"
gary160 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 19:35.



Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©2004 - 2014 theMGZR.co.uk Ltd 06371623

The theMGZR.co.uk logo is registered with the UK Copyright Service: 285179

 

Garage vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.