MG ZR Forums banner

1 - 20 of 34 Posts

·
VTEC addict
Joined
·
1,674 Posts
Discussion Starter · #1 ·
never had this before, any ideas what it could be?

Car is slighty jumpy at idle to?

anyone no what it would be?

(MG ZR 120)
 

·
VTEC addict
Joined
·
1,674 Posts
Discussion Starter · #4 ·
sorry my thread title makes no sence

I got a D in my GCSEs for english

You lot no what i mean
 

·
VTEC addict
Joined
·
1,674 Posts
Discussion Starter · #5 ·
plugs have been changed, leads have been changed

coil pack or lamda sensor, what one is it more likely to be and how much do they cost?

any other sugestions?
 

·
VTEC addict
Joined
·
1,674 Posts
Discussion Starter · #7 ·
could it be anything else? or is that it?
 

·
VTEC addict
Joined
·
1,674 Posts
Discussion Starter · #9 ·
i run a diagnostic on the car aswell but there were no fault codes if thats any help?
 

·
Registered
Joined
·
4,808 Posts
sounds like the front lambda sensor has gone funny.

You can try soaking it in carb/brake cleaner over night (this can fix them or fix the problem for a couple of weeks)
 

·
VTEC addict
Joined
·
1,674 Posts
Discussion Starter · #11 ·
okay were can i get a lamda sensor from?

will it stop the slight jumpiness at idle?
 

·
Registered
Joined
·
11,424 Posts
wouldnt EML come on with lambda??

does it feel or seem lumpy on tickover? if so i would say definately give coil packs a change first.
 

·
VTEC addict
Joined
·
1,674 Posts
Discussion Starter · #14 ·
wouldnt EML come on with lambda??

does it feel or seem lumpy on tickover? if so i would say definately give coil packs a change first.
yup feels lumpy on tick over
 

·
VTEC addict
Joined
·
1,674 Posts
Discussion Starter · #17 ·

·
VTEC addict
Joined
·
1,674 Posts
Discussion Starter · #19 ·
Anyone?
 
1 - 20 of 34 Posts
Top